Дуже добре смакують такі млинці зі сметаною, медом, варенням, згущеним молоком.
Маслена – час смачних, гарячих, золотистих млинчиків. Особливо смачними є такі млинці з сиром. А присмачити налисники можна маслом, сметаною, медом, шоколадом, варенням, згущеним молоком або будь-яким топінгом.
Для начинки
Розтерти курячі яйця з цукром та сіллю, влити половину молока та всипати просіяне борошно. Добре перемішати все, після чого додати решту молока й олію. Змішати всі компоненти до однорідної консистенції.
Читайте такожНайсмачніші млинці на Масницю: рецепти ніжних святкових ласощів
Приготування начинки. Сир перемішати з яєчними жовтками і розм'якшеним вершковим маслом. Ретельно змішати ці інгредієнти.
На серединку кожного млинчика викласти по столовій ложці начинки і скрутити їх конвертиками або рулетиками.
Підсмажити млинці з сиром на розігрітому вершковому маслі з одного боку на невеликому вогні. Потім перевернути їх і накрити кришкою, прогрівати їх таким чином впродовж 5 хвилин.
Для начинки
Просіяти у миску борошно, розпушувач та сіль. Додати по одному яйця і влити частину молока, розмішати до однорідності. Потім долити решту молока.
У млинцеве тісто додати какао-порошок та олію. Перемішати до повного розчинення какао. Залишити тісто "відпочивати" 15-20 хвилин.
Влити на сковороду трішки олії й добре її розігріти. Налити на сковороду тісто, коли млинець пропечеться з одного боку, перевернути його на інший бік і допекти буквально 1-2 секунди.
Приготування начинки. Ретельно переміщати сир, сметану, цукор і ванілін. Можна використати міксер. До готової сирної маси додати родзинки та перемішати ложкою.
На край млинця покласти порцію начинки й загорнути рулетом. Млинці можна полити крапельками топленого шоколаду та сметаною.
Для начинки
Для суфле
Млинці слід приготувати за улюбленим рецептом.
Чорнослив і курагу вимити, обсушити й порізати невеликими кубиками.
Читайте такожСмачні еклери зі згущеним молоком: як приготувати апетитні тістечка
На один край млинця по всій довжині викласти трохи начинки й скрутити налисник. Повторити так з усіма млинцями. Розділити кожен млинець навпіл, зробивши косий зріз.
Викласти налисники у жароміцну форму. Увімкнути на розігрів духовку на 200°С.
Приготування суфле. Вбити яйця в миску, додати цукор та олію, збити на великих оборотах міксера на пишну масу. Потім додати сметану і ванілін, ще раз все збити.
Вилити суфле на млинці й відправити у духовку на 10-15 хвилин. Орієнтуватися слід по суфле: щойно почнуть з'являтися рум'яні плями – смачні налисники готові.