М’які та пишні млинці – просто ідеальний сніданок!
Панкейки – це американські пишні млинці. Вони високі, повітряні й пористі, а готуються на абсолютно сухій сковороді й тому виходять абсолютно не жирними.
Під час подачі до столу панкейки зазвичай викладаються один на інший і поливаються сиропом, наприклад, ягідним, кленовим, шоколадним. За бажанням можна також подавати з варенням, медом, згущеним молоком.
Яйця трохи збити з цукром вінчиком. Влити тепле молоко, добре перемішати.
Читайте такожПишні та рум’яні оладки: як приготувати ніжний смаколик
Розігріти сковороду. Олії або масла не потрібно додавати.
На середину сковороди викладати по 2-3 столові ложки тіста, розрівняти й сформувати млинець. Смажити на невеликому вогні, поки не з'являться бульбашки на тесті. Перевернути млинець на інший бік і смажити також близько хвилини.
Панкейки складати стопкою, тоді вони будуть теплі під час подачі на стіл. Подавати до столу з варенням, медом, сиропом або згущеним молоком.
Банан має бути стиглим і м’яким. Розім’яти його виделкою. Розтопити масло, а яйця змішати з цукром та сіллю.
З'єднати всі три суміші з молоком, розмішати.
Всипати борошно, змішане з розпушувачем. Добре все перемішати, щоб не було грудочок.
Викласти тісто на суху розпечену сковороду. Коли на поверхні з'являться бульбашки, перевернути панкейк і смажити з іншого боку.
Подавати бананові панкейки зі сметаною, йогуртом, фруктами, медом, варенням.
Шоколад розтопити з вершковим маслом.
Читайте такожНіжні млинці з начинкою: найкращі рецепти смачної страви
Вбити 2 яйця. Далі слід невеликими порціями вливати молоко. Добре розмішати.
Наприкінці додати розтоплений шоколад із маслом.
Смажити панкейки на сухій сковороді на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку. Подавати шоколадні панкейки з варенням, згущеним молоком, морозивом, фруктами і ягодами.