Ці млинці такі смачні, що рецепт обов'язково стане вашим улюбленим.
Фаршировані млинці - універсальна страва, яка не набридає, скільки б її не готували. Вони одночасно ситні та прості в приготуванні. Пропонуємо приготувати приголомшливі рулетики з сиром і шинкою - така начинка для млинців найпопулярніша в ресторанах. Їхній рецепт обов'язково стане вашим улюбленим.
Млинцеве тісто готуйте будь-яким способом, який вам подобається. Ми пропонуємо зробити тонкі млинці на молоці, гарантовано вдалі з першого разу.
Для начинки знадобляться такі продукти:
М'ясо наріжте невеликими кубиками. Зелень порубайте ножем, а сир натріть на тертці з маленькими отворами. Змішайте інгредієнти та посоліть, поперчіть за бажанням. Кожен млинець змастіть тонким шаром майонезу, викладіть на край начинку і загорніть у щільні рулети.
Після цього млинці з шинкою та сиром готові до вживання, але їх можна додатково підсмажити на пательні з вершковим маслом по 3-4 хвилини з кожного боку, або запікати в духовці 10 хвилин. Тоді у виробів з'явиться апетитна хрустка скоринка, а сир всередині розплавиться.
Такі вироби виходять "свіжими" та соковитими. За можливості краще використовувати фермерські томати.
Підготуйте такі інгредієнти:
Томат і м'ясо нарізати соломкою, а сир натерти. Пропустити через прес часник. Подрібнити зелень. Змішати всі продукти, заправивши начинку сметаною для соковитості. Посолити та поперчити. Загорнути млинці з шинкою і подавати на стіл гарячими.
Ситний і високобілковий варіант закуски підійде і на святковий стіл, і на щодень.
Список інгредієнтів такий:
Відваріть круто яйця і поріжте брусочками разом зі свининою. Змішайте з майонезом і посоліть. Подавайте млинці з шинкою підсмаженими або запеченими - так смачніше.