Найкраща начинка для млинців - їм щодня і не набридає: смачніше, ніж у ресторанах

Ці млинці такі смачні, що рецепт обов'язково стане вашим улюбленим.

Фаршировані млинці - універсальна страва, яка не набридає, скільки б її не готували. Вони одночасно ситні та прості в приготуванні. Пропонуємо приготувати приголомшливі рулетики з сиром і шинкою - така начинка для млинців найпопулярніша в ресторанах. Їхній рецепт обов'язково стане вашим улюбленим.

Млинці з шинкою та сиром

Млинцеве тісто готуйте будь-яким способом, який вам подобається. Ми пропонуємо зробити тонкі млинці на молоці, гарантовано вдалі з першого разу.

Для начинки знадобляться такі продукти:

  • двісті грамів шинки, шинки або балика;
  • сто п'ятдесят грамів сиру;
  • сто грам майонезу;
  • пучок зелені;
  • сіль, перець та інші спеції за смаком.

М'ясо наріжте невеликими кубиками. Зелень порубайте ножем, а сир натріть на тертці з маленькими отворами. Змішайте інгредієнти та посоліть, поперчіть за бажанням. Кожен млинець змастіть тонким шаром майонезу, викладіть на край начинку і загорніть у щільні рулети.

Після цього млинці з шинкою та сиром готові до вживання, але їх можна додатково підсмажити на пательні з вершковим маслом по 3-4 хвилини з кожного боку, або запікати в духовці 10 хвилин. Тоді у виробів з'явиться апетитна хрустка скоринка, а сир всередині розплавиться.

Млинці з шинкою та сиром і помідорами

Такі вироби виходять "свіжими" та соковитими. За можливості краще використовувати фермерські томати.

Підготуйте такі інгредієнти:

  • двісті п'ятдесят грамів шинки;
  • один великий помідор;
  • сто грамів сиру;
  • один зубчик часнику;
  • дві ложки сметани.

Томат і м'ясо нарізати соломкою, а сир натерти. Пропустити через прес часник. Подрібнити зелень. Змішати всі продукти, заправивши начинку сметаною для соковитості. Посолити та поперчити. Загорнути млинці з шинкою і подавати на стіл гарячими.

Млинці з шинкою та яйцем

Ситний і високобілковий варіант закуски підійде і на святковий стіл, і на щодень.

Список інгредієнтів такий:

  • сто п'ятдесят грамів шинки;
  • три яйця;
  • три ложки майонезу або сметани;
  • спеції та сіль.

Відваріть круто яйця і поріжте брусочками разом зі свининою. Змішайте з майонезом і посоліть. Подавайте млинці з шинкою підсмаженими або запеченими - так смачніше.

Вас також можуть зацікавити новини: