Такі ласощі дуже смачні й мають дивовижний аромат.
Ніжне печиво, до складу котрого входить корисний сир, ніжна домашня випічка. Завдяки сиру воно має оригінальну шарувату текстуру.
Просіяти борошно, додати розпушувач, дрібку солі й перемішати. Додати 250 г вершкового масла і прямо в борошні дрібно нарізати його ножем. Додати сир.
Відокремити жовтки від білків. Додати в миску жовтки від двох яєць.
Читайте такожАроматний яблучний тарт: як приготувати ніжний смаколик
Розбити в миску одне яйце, добре його збити до однорідності.
Дістати тісто з холодильника. Присипати стіл борошном. Розкачати тісто в корж, потім змастити його яйцем. Зігнути корж посередині, сформувавши півколо. Ще раз змастити яйцем і, склавши в пакет, покласти в холодильник на 15 хвилин.
Приготування глазурі. Розігріти в сотейнику решту вершкового масла. Додати ванільний цукор, цукрову пудру та воду. Добре перемішати до однорідного стану.
Дістати тісто з холодильника, розкачати в корж товщиною 2 см.
Увімкнути духовку на 200°С і нарізати формочкою печиво. Викласти його на деко, застелене пекарським папером, змастити збитим яйцем.
Відправити його в розігріту духовку на 20 хвилин. Готове печиво дістати з духовки й відразу змастити глазур'ю.
Для начинки
Родзинки перебрати та промити. Залити їх окропом на 10 хвилин, а потім обсушити на рушнику.
Читайте такожБерезовий сік: чим корисний та коли варто пити цілющий напій
Всипати борошно з крохмалем та розпушувачем, зробити м'яке тісто. Місити його не потрібно – швидко зібрати в грудку і покласти в холод на 30 хвилин.
Приготування начинки. Змішати сир із цукром та яйцем, додати трохи ваніліну та крохмалю або борошна. Вкинути просушені родзинки і перемішати.
Розкачати тісто і вирізати кола. Покласти у центр трохи начинки й заклеїти краї подібно до вареників. Відправити їх у духовку за температури 190°С і випікати 25 хвилин.