Не всі господині знають, як готувати млинці на молоці так, щоб вони вийшли ажурними і не порвалися.
Масляна 2023 - відмінний привід, щоб вшанувати традиції предків, напекти млинців і відзначити світле свято весни. Через те, що рецепти з інтернету не завжди бувають вдалими, традиційне блюдо рветься і виходить несмачним. УНІАН розповість, як зробити заварні млинці на молоці без проблем.
Раніше ми говорили про те, як приготувати млинці на кефірі.
Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
У глибокій ємності змішати борошно, цукор, сіль і ванілін. Влити тепле молоко порціями, акуратно перемішуючи тісто. Додати олію і залишити на 20 хвилин. Сковороду змастити олією, нагріти, вилити порцію тесту. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору млинців.
Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
Збити яйця з цукром і сіллю, додати тепле молоко. Всипати просіяне борошно і перемішати тісто до однорідності. Влити окріп, перемішати тісто і додати рослинну олію. Знову перемішати, смажити млинці на розігрітій сковороді, змащеній олією, до готовності.
Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
Борошно просіяти в глибоку миску, всипати сіль, цукор, додати яйця, молоко і рослинну олію. Все перемішати виделкою або віночком, залишити тісто на 30 хвилин. Соду розвести в 1 ст.л гарячої води, додати в тісто. Розігріти сковороду, змастити вершковим маслом, порційно виливати тісто і обсмажувати млинці з двох сторін до готовності.