Сирний суп завжди був фаворитом серед недорогих, але смачних перших страв.
Немає нічого простішого, ніж купити куряче філе, моркву, цибулю та картоплю, зварити звичайний суп, а потім натерти в каструлю плавлений сирок. Однак навіть такий простий рецепт можна доповнити - дізнайтеся, як зробити неймовірно смачний суп із плавленим сиром.
Абсолютно кожна господиня може приготувати такий наваристий і ситний сирний суп із куркою - рецепт із плавленим сиром вважається одним із найпростіших і найдоступніших.
Інгредієнти:
Запам'ятовуйте, як готувати суп із плавленим сиром і куркою - рецепт подужає навіть господиня-початківець.
Куряче філе вимити, нарізати шматочками, зварити бульйон. Моркву і цибулю почистити, обсмажити на сковороді з додаванням вершкового масла до золотистого відтінку. Почистити, вимити і нарізати кубиками картоплю, кинути в бульйон, через 10 хвилин всипати вермішель. По готовності в каструлю додати засмажку з цибулі та моркви, перемішати. Плавлений сир натерти на тертці, викласти в суп, перемішати до повного розчинення. Посолити, поперчити, прикрасити нашаткованою зеленню і зняти з вогню.
Такий сирний суп із грибами чудово підійде тим, хто не їсть птицю або м'ясо, зате не проти поласувати ситною першою стравою.
Сирний суп із печерицями чи іншими грибами готується майже так само, як і без них.
Налити в каструлю воду, закип'ятити її, викласти очищену і нарізану кубиками картоплю. Гриби вимити, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти в каструлю. Зробити засмажку з цибулі та моркви, по готовності також додати її в суп. Часник пропустити через прес, приправити ним страву. Натерти плавлений сир, кинути його до решти продуктів, перемішати до розчинення. Наприкінці викласти в каструлю подрібнений кріп, лавровий лист, посолити, поперчити і зняти страву з вогню.
У такий самий спосіб ви можете зробити і грибний суп із куркою та плавленим сиром, але для цього доведеться звернути увагу на попередній рецепт - зварити курячий бульйон, а потім нарізати філе та додати до страви.