Простий і швидкий сніданок, який подарує вам заряд бадьорості на весь день - в матеріалі УНІАН.
Сніданок - найважливіший прийом їжі за день. Дієтологи кажуть, що саме вранці важливо готувати ситні страви, щоб організм отримав всі необхідні вітаміни і мінерали.
Пропонуємо вашій увазі 5 рецептів сніданків, на приготування яких не піде багато часу.
Беремо каструлю, підігріваємо в ній молоко, потім висипаємо вівсяні пластівці. Додаємо арахісову пасту і перемішуємо. Варимо до тих пір, поки каша не загусне. Точний час можна дізнатися, прочитавши інструкцію до пластівців, які ви купили. В кінці насипаємо кашу в тарілку, додаємо свіжі ягоди і арахіс.
Читайте такожЩо приготувати з абрикосів: 4 простих літніх
Висипаємо сир в тарілку, вбиваємо яйця, додаємо цукор, чверть склянки борошна, сіль і соду. Перемішуємо, дивимося, щоб тісто нагадувало густу сметану.
В окрему ємність висипаємо борошно, що залишилося, і манку. Ложкою набираємо тісто, обвалюємо його в цій паніровці і обсмажуємо на розігрітій сковороді. Можна використовувати вершкову або соняшникову олію для смаження. Подаємо до столу, посипаючи ягодами.
Французькі грінки з бананом
Збиваємо яйця з молоком, сіллю, цукром і корицею. Кожну скибочку батона обвалюють в суміші і обсмажуємо з двох сторін на сковороді. Важливо, щоб утворилася хрустка скоринка. Подаємо разом з нарізаним кружечками бананом.
Миємо авокадо, розрізаємо його навпіл. Дістаємо кісточку і трохи м'якоті, щоб звільнити місце для начинки. Не забуваємо скропити лимонним соком, щоб плід не потемнів. Усередині викладаємо шматочки риби, зверху вбиваємо яйце і акуратно посипаємо травами. Розміщуємо в розігріту до 180°C і готуємо 10-15 хвилин. Подаємо до столу, прикрасивши зеленню.