Як приготувати суп для всієї родини - розповість УНІАН.
Існує неймовірна кількість рецептів супів, якими можна здивувати своїх близьких. Блюдо може бути будь-яким - від складної в приготуванні солянки до простого бульйону з вермішеллю. УНІАН пропонує 3 варіанти першої страви, які зможе приготувати навіть початківець кулінар.
Для шанувальників непростих, але дуже смачних супів, ми нагадуємо, що раніше розповідали, як приготувати солянку.
Промити рис, залити холодною водою і поставити на вогонь. Картоплю очистити, нарізати кубиками і додати до рису. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну і варити 10 хвилин.
Цибулю і моркву очистити, подрібнити, обсмажити до золотистого кольору 3-5 хвилин. Перець промити, очистити від насіння і плодоніжки, дрібно нарізати, додати до овочів і тушкувати ще кілька хвилин. Додати томатну пасту і тонко нарізаний часник. Посипати спеціями, пасерувати овочі ще 5 хвилин.
Додати зажарку в суп, посолити, поперчити, варити першу страву ще 5-7 хвилин. В кінці додати подрібнену зелень.
Куряче філе промити, обсушити, нарізати великими шматками. Викласти в каструлю, залити холодною водою, додати лавровий лист. Довести до кипіння, зняти піну і варити на повільному вогні 15 хвилин. Після закінчення процесу викласти філе на тарілку.
Читайте такожЩо готувати з цвітної капусти: 3 простих і смачних рецепта
У каструлю з бульйоном додати картоплю, варити 10 хвилин. Додати пасеровані моркву і цибулю, потім філе і вермішель. Посолити, поперчити і варити ще 5-7 хвилин. За бажанням можна додати подрібнену петрушку. В кінці накрити суп кришкою і дати настоятися.
Філе промити, обсушити, видалити плівку, нарізати шматочками. Скласти в каструлю, залити холодною водою і варити 30 хвилин до готовності. Картоплю очистити, промити, нарізати кубиками. Моркву і цибулю очистити, моркву натерти на тертці, а цибулю подрібнити.
Читайте такожГотуємо припаси на зиму: рецепти овочів, компотів і м яса
Викласти пассировку в каструлю, посолити, поперчити, варити 3-5 хвилин. Плавлений сир натерти на тертці, додати в суп і перемішувати, поки сир не розчиниться. Додати подрібнену зелень. В кінці ще раз перемішати суп, накрити кришкою і дати настоятися.
Читайте також: