Сосиски - маст хев будь-якого холодильника.
Це швидко, смачно, правда, не зовсім корисно, але кого це зупиняє. Сосиски продаються в будь-якому супермаркеті, їх приготування не вимагає особливих кулінарних навичок. Але рано чи пізно їсти їх звареними набридає. У цій статті кілька рецептів, за допомогою яких можна "вбити двох зайців" - урізноманітнити раціон і продовжувати насолоджуватися улюбленим продуктом.
Раніше ми пропонували рецепт шаурми вдома, яку теж можна приготувати з сосисками.
Ні в якому разі не міняйте кукурудзяну муку на пшеничну - смак страви буде зовсім іншим.
Відкладіть одну ложку борошна, решту змішайте з розпушувачем, сіллю і цукром. Потім змішайте сухі інгредієнти з яйцем, а потім з молоком. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.
Візьміть глибоку сковороду і налийте стільки масла, щоб можна було занурити повністю сосиски в нього. Розігріваємо сковороду до 150-170 °С. Для того, щоб перевірити температуру масла - капніть трохи тіста. Якщо воно відразу зарум'яниться - можна смажити.
Обваляйте сосиски в тісті, надіньте на шпажки і занурте в масло. Слідкуйте за тим, щоб кожна сосиска була щільно покрита тістом. Для зручності можете перелити тісто в стакан.
Кілька хвилин обсмажуйте сосиски, перевертаючи їх. Готові корн-доги підсушіть на паперовому рушнику і подавайте до столу.
Натріть сир на тертці. Візьміть форму для запікання, викладіть на дно макарони і крем сир. Влийте молоко так, щоб воно повністю покривало макарони. Додайте сосиски, нарізані кружечками, зверху посипте сиром. Посоліть і поперчіть.
Запікайте макарони в розігрітій до 180 °С духовці 30 хвилин, потім добре перемішайте.
Лук почистіть і наріжте кубиками. Болгарський перець - соломкою, сосиски - кружечками. На сковороді розігрійте олію оливкову і вершкову, обсмажте овочі разом з сосисками 20 хвилин, помішуючи.
Читайте такожРецепти домашніх бургерів: як приготувати запаморочливе блюдо самостійно
До такої страви як гарнір добре підходять каші. Раніше ми розповідали, які каші корисні. Ви можете скористатися цією статтею, щоб вибрати найбільш підходящу крупу.
Розігрійте духовку до 200 °С. Застеліть пергаментом форму для випікання. Смужки бекону розріжте навпіл. Щільно оберніть кожну сосиску в бекон і покладіть її на деко швом вниз. Поставте деко в розігріту духовку на 15-20 хвилин, поки бекон не стане рум'яним. Потім змащуйте медом і випікайте ще 5 хвилин. Блюдо подавайте гарячим.
Вас також може зацікавити: