Рецепт крабового салату, який ви точно ніколи не пробували - в добірці УНІАН.
Позмагатися з "Олів'є" і "Оселедцем під шубою" може тільки один салат. Інгредієнти для його приготування знайти легко, до того ж, приготувати його може навіть кулінар-початківець. УНІАН розповість, як зробити салат з крабових паличок, який приємно здивує ваших гостей.
Раніше ми говорили, в чому секрет справжнього "Олів'є".
Буряк і картоплю відварити до готовності, натерти на крупній тертці і злегка скропити рослинним маслом. Листя салату промити, акуратно порвати, у яблук видалити серцевину і нарізати смужками. Крабові палички очистити від плівки, також нарізати смужками. Змішати інгредієнти в ємності для подачі і при необхідності заправити рослинним маслом.
Огірок і болгарський перець вимити, нарізати соломкою. Так само вчинити з хурмою і крабовими паличками. Кружечками нарізати маслини і оливки, зелень подрібнити. Всі складові скласти в ємності для подачі салату. Приготувати заправку: з'єднати оливкову олію, гірчицю, мед і сік лайма, додати її в салат і ретельно перемішати.
Яйця відварити протягом 7-10 хвилин, нарізати кубиками разом з крабовими паличками і яблуками. Цибулю дрібно подрібнити. Гриби залишити цілком або розрізати навпіл, якщо вони великого розміру. Всі інгредієнти з'єднати разом, заправити майонезом і ретельно перемішати.
Відварені яйця нарізати кубиками, до них додати подрібнені крабові палички і консервовану кукурудзу. Апельсини нарізати дрібними шматочками, додати до решти інгредієнтів. Часник пропустити через прес і теж додати до салату. Заправити блюдо майонезом і перемішати.
Читайте також: