Шуба з червоною рибою - це новий погляд на традиційний салат, без якого не проходить жоден Новий рік.
Новий рік неможливо уявити без ялинки, мандарин і ситних святкових салатів. Оселедець під шубою - одне з головних новорічних страв. Класичний рецепт шуби всім відомий і вже багатьом набрид. Зробити звичне блюдо більш святковим допоможе секретний інгредієнт - червона риба.
Раніше ми розповідали, які ще салати на Новий рік можна приготувати вдома.
Буряк, морква, картопля і яйця відварити до готовності. Буряк вариться 1-1,5 години, картопля і морква 25 хвилин, яйця - 8 хвилин. Остудити, очистити всі інгредієнти і натерти на крупній тертці. Яєчні білки і жовтки натерти окремо. Сьомгу нарізати дрібним кубиком. Викласти салат шарами: риба, яєчний білок, майонез, картопля, морква, майонез, буряк, майонез і жовтки. Прикрасити салат рубаною зеленню.
Овочі та яйця відварити до готовності, почистити і натерти на крупній тертці. Яблуко очистити від шкірки і насіння, натерти. Лосось порізати кубиками. Зібрати салат в зворотному від класичного порядку: буряк, морква, яблуко, картопля і яйце. Кожен шар злегка змастити майонезом і зверху викласти лосось.
Вам також може бути цікаво: