Такий салат – чудова ідея для повсякденного обіду або вечері.
Салат "Дністер" – простий святковий салатик, основними компонентами якого є капуста, ковбаса та горошок. Його приготування займає мінімум часу.
З горошку злити воду, капусту помити, ковбасу очистити від шкірки.
Читайте такожРизото з овочами: як приготувати смачну страву
Брусочками нарізати ковбасу.
Змішати ковбасу та капусту. Туди ж додати горошок. Заправити майонезом і перемішати. Салат "Дністер" готовий для подачі до столу.
Капусту нарізати смужками. Те ж саме зробити з копченою ковбасою та свіжими огірками.
Скласти в ємність капусту, ковбасу й огірки. Додати кукурудзу. Заправити салат майонезом і додати спеції за смаком.
Перемішати салат, дати йому настоятися в холодильнику 15 хвилин. Подавати салатик до столу найкраще, присипавши дрібно рубаним кропом.
Капусту нарізати тонкими смужками. Так само нарізати ковбасу для салату.
Читайте такожМеню на Новий рік 2021: що приготувати на святковий стіл – ідеї страв
Додати в капусту ковбасу, цибулю, кріп, горошок та яйця, посолити й поперчити. Додати майонез і перемішати.
Для красивої подачі салат можна помістити в кулінарне кільце, встановлене на лист зеленого салату. Зверху посипати тертим на дрібній тертці жовтком, прикрасити фігурно нарізаним яйцем, горошком і зеленню.