Що можна додати в салат Олів'є замість горошку і як правильно робити цю страву - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.
Салат Олів'є вважається одним з найпопулярніших не тільки в нашій країні, але і на всьому пострадянському просторі. Його можна приготувати на Новий рік 2023 або в будь-який інший день, головне - вибрати правильний рецепт.
УНІАН пропонує з'ясувати, які поєднання продуктів в цьому салаті будуть найбільш вдалими і чим можна замінити м'ясо в Олів'є, якщо ви його не їсте.
Раніше ми говорили про те, як готується найсмачніший Олів'є і який секретний інгредієнт туди потрібно додавати.
Моркву, яйця і картоплю відварити, нарізати кубиками, викласти в ємність для салату. Туди ж додати нарізані огірки, цибулю і ковбасу, висипати консервований горошок. Заправити салат майонезом, посолити і перемішати.
Курячу грудку відварити, розібрати на волокна. Відварити картоплю і моркву в шкірці, потім очистити від шкірки і нарізати кубиками. М'ясо і овочі викласти в ємність для салату, до них додати подрібнені огірки, цибулю і варені яйця. Доповнити салат консервованим горошком, заправити майонезом, посолити і перемішати.
У цьому рецепті можна замінити майонез сметаною і прибрати яйця, якщо ви не їсте не тільки м'ясо, але і будь-яку їжу тваринного походження.
Моркву, картоплю і яйця відварити, почистити, нарізати кубиками і викласти в миску для салату. Туди ж додати подрібнені огірки, цибулю, кукурудзу і горошок, а також не забути про тофу. Заправити салат майонезом і посолити, за бажанням додати улюблені спеції.
Картоплю відварити, очистити, нарізати кубиками і викласти в ємність. Додати до неї нарізані огірки. Розтопити на сковороді вершкове масло, обсмажити горошок до готовності, остудити і додати до овочів. Слідом викласти червону рибу, заправити салат майонезом і перемішати.