Яка користь від редиски і з чим поєднувати весняно-літній овоч, щоб було і смачно, і корисно - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.
Редиска - овоч, який містить в собі багато вітаміну С, вітаміни групи В, вітамін РР, а також калій, магній, залізо, фосфор та інші корисні речовини. Його рекомендують вживати також, щоб налагодити процес травлення. УНІАН підкаже, які незвичайні страви з редису можна приготувати вдома.
Раніше ми говорили про те, які прості страви з квасолі сподобаються вашим близьким.
Яйця відварити, очистити від шкаралупи, дрібно нарізати кубиками. Редис промити, нарізати кружечками. Петрушку, кріп і зелену цибулю також промити, подрібнити. У глибокій мисці з'єднати всі інгредієнти, заправити салат майонезом. Посолити, поперчити і перемішати. В якості альтернативи замість майонезу можна використовувати сметану.
Яйця відварити і очистити. Редис розрізати навпіл, а потім дрібними четвертинками. Так само нарізати огірки і яйця, сир натерти на тертці. Кріп, петрушку і цибулю дрібно нашаткувати. В одній ємності з'єднати всі інгредієнти, заправити салат майонезом і сметаною. В кінці посолити, поперчити і ретельно перемішати.
Яйця відварити, очистити від шкаралупи і дрібно нарізати. Сиру моркву очистити, натерти на крупній тертці і додати до яєць. Редис промити, нарізати тонкими скибочками і також викласти до решти інгредієнтів. В кінці додати кукурудзу і подрібнену зелень. Заправити салат майонезом, посолити і поперчити за смаком, в кінці перемішати.
Листя салату промити, порвати руками і викласти в миску. Редис і червону цибулю нарізати півкільцями і додати до листя салату. Помідори нарізати часточками, сир фета - кубиками і також додати в ємність. Поперчити і посолити салат, в кінці заправити олією і перемішати.