Такі відбивні виходять дуже апетитними та ніжними.
Курячі відбивні – це неймовірна соковитість і ніжність курячого м'яса. Як правило, для приготування відбивних використовують куряче філе, яке нарізають невеликими пластинками й виключно поперек волокон.
Для маринаду
Куряче філе розрізати вздовж на декілька пластинок і відбити.
Читайте такожПухкі та ніжні вареники з картоплею: як приготувати неймовірну смакоту
Занурити філе у маринад, перевернути декілька разів й залишити за кімнатної температури на півгодини. Якщо довше маринувати м’ясо, то слід накрити його плівкою й залишити в холодильнику.
Насипати в миску борошно. В іншій ємності збовтати яйце (за бажанням можна додати будь-які трави).
Шматок філе дістати з маринаду, спочатку вмочити в яйце, потім – у борошно.
Викласти відбивну на гарячу сковороду й смажити на олії з двох боків до рум'яної скоринки. Приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Куряче філе розрізати на дві частини й легенько відбити.
Для маринаду змішати соєвий соус, томатну пасту, лимонний сік, воду та спеції.
Половину маринаду відкласти, а рештою перемазати кожну відбивну з двох боків. Відставити їх на 30 хвилин.
Розігріти сковороду з соняшниковою олією. Відбивні слід панірувати в крохмалі й обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку.
Залити відбивні залишеним маринадом і тримати на вогні ще декілька хвилин, перевертаючи.