Такі сирники будуть чудовим варіантом для смачного й ситного сніданку.
Домашні сирники – це завжди неймовірно смачно. Їх можна готувати без грама борошна, натомість використовуючи манну крупу. Такі сирники будуть ніжними, соковитими, повітряними та з рум'яною скоринкою.
Сирники з манкою будуть чудовим варіантом для смачного й ситного сніданку, а також для посиденьок з чаєм або кавою.
Для панірування
Змішати сир з манною крупою та яйцем. Добре перетерти сир і залишити його на 10-20 хвилин, щоб манка набухла. Тим часом промити й просушити родзинки.
Додати в сирне тісто цукор, ванільний цукор, родзинки, все добре перемішати.
Руками сформувати невеликі сирні шайбочки й обваляти їх у манній крупі.
Смажити сирники на суміші рослинної олії та масла на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Готові сирники гарно смакуватимуть з варенням або фруктами, згущеним молоком, вершками або сметаною.
Сир розім'яти, з'єднати з яйцями, цукром та ванільним цукром. Усе добре перемішати до однорідності, а краще – збити міксером.
Читайте такожПишно-рум’яні пиріжки з капустою: як приготувати апетитну страву
Додати сметану, м'яке вершкове масло, манну крупу й розпушувач. Перемішати все й залишити в теплі на 20 хвилин.
Потім тісто ще раз перемішати. Воно має бути, як густа сметана.
Розкласти тісто по силіконових формочках. Запікати у попередньо розігрітій до 180°С духовці приблизно 30 хвилин.
Готові сирники вийняти з силіконових формочок і подати до столу.