Ідеальний сирний тост: кулінар поділився порадою бабусі, яка робить страву ще смачнішою

Кулінарний блогер розповів про пораду бабусі в приготуванні сирного тосту, який просто "підриває мозок".

Практично кожна людина любить сирні тости, але їх можна зробити ще смачнішими за допомогою одного дивовижного інгредієнта. Один кулінарний блогер розповів про рецепт на сторінці фан-клубу Гордона Рамзі, пояснивши, що "бабуся навчила його цього трюку" і тепер вони використовують його донині, що робить сирні тости "в 100 разів смачнішими", пише Mirror.

Замість олії, яка дарує хлібу смачну хрустку скоринку, блогер запропонував використовувати майонез:

"Коли хліб стане золотистим, акуратно переверніть сендвіч і підсмажте інший бік".

Він зазначає, що майонез набагато легше намазати, ніж олію. Крім того, як ідеться в рецепті, якщо намазати його на м'який хліб, він краще триматиметься. А ще майонез не так легко спалахує, бо в нього висока точка димлення.

Рецепт сирних тостів від Гордона Рамзі

Для того, щоб приготувати сирні тости за рецептом всесвітньо відомого шеф-кухаря, потрібно спочатку нарізати сир на "цеглинки", потім нарізати їх так, щоб вони підходили за розміром до хліба. Потім потрібно взятися за хліб і нарізати його так, щоб скибочки були не надто тонкі.

Після цього потрібно, за рецептом Гордона Рамзі, потрібно намазати зовнішні боки скибочок олією і посолити, але цього разу скористайтеся майонезом. Із внутрішнього боку покладіть сир і зверху, і знизу, обрізавши його за розміром скибочок хліба. Потім, як рекомендує кулінар, додайте шар кімчі на один бік, складіть "бутерброд" навпіл і притисніть.

Поставте чавунну сковорідку на вогонь, додайте трохи оливкової олії та розігрійте на середньому вогні. Потім можна покласти бутерброд.

Приблизно через 30-45 секунд притисніть бутерброд, щоб він став хрустким і сир почав плавитися. Переверніть приблизно через 2 хвилини, коли нижня частина стане хрусткою. Продовжуйте перевертати і притискати, поки сир не розплавиться.

Вас також можуть зацікавити новини: