Затримано кілера, який розстріляв у фітнес-клубі російського "злодія в законі" (відео)

оновлено

В квартирі у підозрюваного проводять обшук.

У Росії затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві кримінального авторитета Алі Гейдарова (прізвисько – Алік або Альберт Рудий) у фітнес-клубі.

Читайте також"За базаром стеж": кубанські "козаки" влаштували показову прочуханку (відео 18+)Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

«У його квартирі проводять обшук», - йдеться в повідомленні.

У мережі опублікували кілька відео затримання підозрюваного.

Telegram-канал 112 повідомляє, що його звуть Матлаб Султанов.

«Спочатку чоловік ухилявся від прямої відповіді перед слідчими, сказавши, що на вбивство він пішов через те, що Гейдаров його лаяв, але швидко зрозумів, що ця версія не прокотить», - йдеться у підписі до одного з відео.

За інформацією Telegram-каналу LifeShot, порушено кримінальну справу за статтями «вбивство» та «незаконний обіг зброї». Повідомлялося, що відразу ж після вбивства кілер поїхав на міському автобусі.

«Вийшовши з фітнес-клубу, він викинув яскравий червоний рюкзак, в якому знаходився пістолет-кулемет «Скорпіон» і два заряджених магазини. Ще один пістолет - Glock, з якого, попередньо, і був застрелений Рудий - підозрюваний скинув в автобусі. Він замітав сліди: міняв маршрут і транспорт, переодягався, докуповував собі нові кепки. Потім біля метро «Сокіл» викликав таксі та зник», – йдеться в повідомленні.

Вбивство «злодія в законі» у Москві: що відомо

Вбивство сталося вдень 12 квітня.

Кримінального авторитета Гейдарова застрелили в тренажерному залі на очах у відвідувачів.

Алі Гейдаров: що відомо про «злодія в законі»

Гейдаров у своєму «професійному» середовищі вважався вкрай везучим: він пережив, як мінімум, три замахи.

Гейдарова називали «куратором» Північного Заходу і ставлеником Діда Хасана, який нібито особисто схвалив його «коронацію».

У 2016-му Алі посадили на 7 років в колонію суворого режиму за особливо великий грабіж.