Москва неадекватно відреагувала на спогади Зеленського про кримських рапанів

Раніше президент розповів, що завжди любив кримські рапани, попри пісок.

МЗС РФ прокоментувало нові заяви президента України Володимира Зеленського про окупований Крим. Зокрема - затребувало від українського лідера "покаятися перед народом Криму і Донбасу".

Напередодні прес-служба президента України опублікувала уривок нового інтерв'ю Зеленського телеканалу "Дом". Він заявив, що тимчасово окупований Крим ніколи не стане територією РФ, а також розповів про свої спогади про відпочинок на півострові.

"Ось ці люди, які окупували, ніколи не будуть любити Крим так, як любимо ми. Ця природа унікальна, для тебе це море – це дитинство, для тебе ці рапани – вони смачні, і коли їси ці рапани, я завжди шукаю - а де там пісочок, тому що в дитинстві було так – на зубах", - заявив Зеленський.

МЗС РФ відреагувало на цю заяву своєрідно.

"Ми раді, що радянський Крим справив незабутнє враження на Зеленського. Можливо, коли-небудь ми будемо готові прийняти його в російському Криму, щоб нагадати смак піщаного рапана, але тільки після того, як він покається перед народом "Криму і Донбасу" у своїх злочинах", - йдеться в повідомленні російського дипвідомства в Twitter.

Читайте також"П * дараси з Москви понаїхали": у мережу потрапила непристойна сварка кримчанина з росіянином (відео)

Які саме злочини Зеленський нібито вчинив проти "народу Криму і Донбасу" - не уточнюється.

Вас також можуть зацікавити новини