Путін взяв під своє крило оновлену в Росії "піонерію"

Серед засновників нової ще не названої організації помітили воєнізовану пропагандистську "Юнармію".

Президент Російської Федерації Володимир Путін очолить наглядову раду нового загальноросійського руху дітей та молоді. Установчі збори нової "піонерії" відбулися в тимчасово окупованому Криму.   

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

"Путін погодився очолити наглядову раду російського руху дітей та молоді. Президент сподівається, що ця робота піде на користь Йому і його колегам", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що так звані установчі збори відбулися у відомому дитячому таборі "Артек". Назву "дитячому руху" поки не обрали.

Варто відзначити, що всього в установчих зборах взяли участь 46 осіб. При цьому серед організацій-засновників дитяча пропагандистська воєнізована організація "Юнармія", АНО "Велика перерва", а також "Російський рух школярів".

Як раніше повідомляв УНІАН, закон про створення нового молодіжного руху Держдума РФ прийняла ще 6 липня. Основною метою організації є"формування в дітях світогляду на основі традиційних цінностей".

У свою чергу в Кремлі заявили, що про відродження піонерії не йдеться. Правда, Організація за структурою нагадує радянський піонерський рух та вибудовує "єдину політику виховання дітей та молоді".

Вас також можуть зацікавити новини: