"Просто вимремо": мер російського міста знайшов формулу "порятунку" країни

За його словами, держава нікому нічого не винна.

Мер російського міста Невинномиск (Ставропольський край) закликав якомога більше народжувати, щоб місто не перетворилося на "обос*нний Марсель".

У зверненні до росіян Михайло Міненков розповів, що постійно дивиться сюжети "1 каналу" про життя в інших країнах, вони його жахають. Він назвав французьке місто Марсель країною, в містах якої "відбулася деградація". 

За його словами, для боротьби із загрозою вимирання, росіянкам необхідно багато народжувати. "І хтось у феміністок почав грати, мовляв, чому ми повинні народжувати, а скільки грошей за це заплатять... До їжачків скоро домовимося. Ніхто нікому нічого не винен. Просто треба народжувати. Або вимремо", - додав Міненков.

Завершив він звернення власною формулою порятунку: "мужик зобов'язаний пахати, жінка зобов'язана народжувати". Інакше, за його словами, Невинномиськ перетвориться на "всякі обосс*ані Марселі" або міста США.

Росіянок закликають більше народжувати:

Нагадаємо, восени російський диктатор Путін заявив, що в РФ багатодітність повинна стати нормою, оскільки країна зіткнулася з "найскладнішими демографічними викликами". 

А глава Російської Православної церкви (РПЦ) Патріарх Кирил закликав заборонити на федеральному рівні "схиляння" жінок до здійснення абортів.

Російські ЗМІ повідомляли, що приватні клініки в російських регіонах почали відмовлятися від проведення абортів.

Вас також можуть зацікавити новини: