Російська пропагандистка Скабєєва знову влаштувала істерику через "пекельні кричалки" українських військових

Ольга Скабєєва ніяк не може заспокоїтися через відому пісеньку про Путіна, яку виконали українські військові.

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва знову влаштувала істерику. З себе її вивело Міністерство оборони України, яке підтвердило, що відео з відомою піснею про президента Російської Федерації Володимира Путіна у виконанні українських військових не фейк.

На це звернув увагу у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц").

"В українській армії офіційно визнали, що відео не фейк. Більш того, сьогодні була (20 серпня, - ред.) нова репетиція й ці сволоти знову вийшли, сподіваючись на транзит газу, з цими пекельними кричалками. Вони в захваті, вони пишаються, а найбільш пробиті стверджують, що це має стати офіційним армійським привітанням", - обурилася Скабєєва.

При цьому вона назвала президента України Володимира Зеленського чортом та захотіла, щоб він знайшов й покарав винних, а після публічно вибачився.

Читайте такожПісня про Путіна: з'явилися нові відео репетиції параду в Києві з інших ракурсів"Зеленський як голова держави і як верховний головнокомандувач, який повинен контролювати армію, зобов'язаний знайти винних, покарати цих людей та публічно вибачитися. Поки цього не станеться, будь-які розмови безглузді. І цей чорт заявив, що президент Росії занадто емоційний. Зеленський заявив", - заявила пропагандистка.

Як раніше повідомляв УНІАН, на репетиції параду до Дня Незалежності військові відточували українські вітання та національні гасла. Під час цього вони також проскандували матірну кричалку про Путіна.