У ЗМІ злили інформацію про таємну залежність Кадирова (відео)

Історію про нібито зґвалтування кадировцями російського "мобіка" глава Кабміну Ічкерії за кордоном назвав фейком.

Керівник Чечні Рамзан Кадиров захопився наркотиками. Саме залежність може стати причиною його усунення.

Як розповів в ефірі FREEDOM глава Кабміну Ічкерії за кордоном Ахмед Закаєв, через страх усунення Кадиров вигадав історію про нібито зґвалтування бійцями "Ахмата" російських військових, щоб дискредитувати свого потенційного суперника і співробітника ФСБ Апті Алаудінова.  

"Кадиров - абсолютно хворий, він наркозалежний і вже неконтрольований через свою залежність від наркотиків. І сьогодні кадировське оточення затіяло цю фейкову історію ... Внутрішня "гризня" зі своїми імовірними опонентами, яких прикриває ФСБ", - пояснив Закаєв.

Смерті у рядах російських мобілізованих Закаєв пояснив свавіллям, якого у російській армії багато "навіть у мирний час".

Кадирівці в Україні - що відомо

У російській армії бійці Кадирова залучаються в основному в ролі загороджувальних загонів. Бойовики розстрілюють російських окупантів за непокору.

Напередодні в мережі з'явилась інформація про нібито зґвалтованого кадирівцями "мобіка". Військовий нібито навіть залишив записку, у якій прямо визнав скоєний проти себе злочин і вказав на винуватців.

На думку Інституту вивчення війни, Кадиров може використовувати окуповані райони України для переселення мусульманського населення Кавказу.

Вас також можуть зацікавити новини: