Кадиров підтримав Палестину і запропонував відправити на війну своїх "миротворців"

Він заявив, що під час візиту до Ізраїлю відчував на собі "провокації".

Рамзан Кадиров заявив, що Чечня підтримує Палестину. Він сказав, що готовий відправити свої підрозділ в якості "миротворців".

У своєму відеозверненні, опублікованому в Telegram, він закликав світову спільноту "хоч один раз одноголосно прийняти справедливе рішення з приводу ситуації в Палестині". Також він запропонував лідерам мусульманських країн створити коаліцію і закликати "Європу і весь захід не бомбити мирних громадян під приводом знищення бойовиків".

"Ми підтримуємо Палестину. І ми проти цієї війни, яка на відміну від інших конфліктів може перерости в щось більше. Я сам був в Ізраїлі. І наша мирна делегація на собі випробувала спроби неприкритої провокації. Тому я закликаю зупинити як війну, так і будь-які форми нагнітання обстановки", - заявив Кадиров.

Він каже, що його підрозділи готові виступити в якості миротворчих сил "для наведення порядку і протидії будь-яким порушникам".

Напад на Ізраїль: позиція Росії

Нагадаємо, 7 жовтня, після того як ХАМАС обстріляв Ізраїль і вторгся на його територію, в Міністерстві закордонних справ Росії закликали Ізраїль і Палестину "повернутися за стіл переговорів".

Заступник глави МЗС РФ Михайло Богданов заявив, що Москва знаходиться "в контакті з усіма" і "закликає їх до припинення вогню".

Тим часом російські z-блогери активно раділи обстрілам Ізраїлю, заявляючи, що Росії це вигідно. 

Вас також можуть зацікавити новини: