"Загони Путіна" влаштували святотатство перед портретом Зеленського заради майбутнього РФ (відео)

Ненормальна бабка відлупцювала портрет українського президента віником, примовляючи, що він повинен перестати приховувати від неї майбутнє Росії.

На території Російської Федерації так звані "загони Путіна" продовжують сходити з розуму: цього разу особливим актом "святотатства" щодо президента України Володимира Зеленського відзначилася одна з бабусь, яка записала про це ролик.

У кадрі літня жінка схопила портрет українського лідера, назвавши його своїм "асистентом" й стала з люттю кидати в нього білим порошком.

"Ще більше порошку, ще більше", - кричить бабка в кадрі. 

Потім вона заплювала портрет лідера України "джерельною водою", а згодом - вирішила відлупцювати "Зеленського" віником, щоб він розповів їй про майбутнє Росії.

"Сьогодні я заглянула в майбутнє, залишився рік та три місяці, а потім, суп з котом", - винесла вердикт активістка "загонів Путіна". 

"Загони Путіна" божеволіють у РФ - остання витівка

Нагадаємо, що на території Росії діє кринжеве формування бабусь, які називають себе "загонами" президента РФ Володимира Путіна. Літні жінки регулярно шокують українців своїми витівками, які з кожним разом все більше дивують своєю абсурдністю.

Нещодавно "загони Путіна" заявили, що їх терпіння дійшло до межі й записали звернення до президента США Джой Байдена. Вони пригрозили замкнути Байдена у підвалі, якщо він не буде грати за правилами РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: