Національна асоціація адвокатів України запустила проект допомоги адвокатам в умовах карантину

Допомогу поки отримають три найбільш постраждалі від COVID-19 області - Чернівецька, Івано-Франківська і Тернопільська.

Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова повідомляє, що НААУ починає благодійний проект допомоги адвокатам, які в умовах карантину через пандемію коронавірусу опинилися у складних життєвих обставинах і потребують підтримки.

Допомогу поки отримають три найбільш постраждалі від COVID-19 області - Чернівецька, Івано-Франківська і Тернопільська. Саме вони стали епіцентрами ураження в Україні. Про це повідомляється на сайті НААУ.

Для цього НААУ на кошти Благодійного фонду допомоги адвокатам закуповує продуктові набори на кожну область. Вони будуть передані до Рад адвокатів регіонів. Доставляти їх в кожен будинок молоді юристи та адвокати регіональних відділень "UNBA NextGen". Насамперед, допомогу отримають адвокати старшого покоління і ті, хто через карантин залишилися без засобів до існування.

Голова НААУ, РАУ відзначила, що, на жаль, органи адвокатського самоврядування не можуть надавати безпосередню грошову допомогу, тому було вирішено підтримати колег у негрошовій формі за рахунок коштів Благодійного фонду.

Лідія Ізовітова звернулася до регіональних рад інших областей і закликала в такий непростий час об'єднатися і допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Також Голова НААУ закликала всіх адвокатів приєднатися до цієї благодійної ініціативи і за можливості перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду для підтримки старшого покоління.

"З вашої небайдужістю і співчуттям ми можемо допомогти багатьом нашим колегам, які опинилися в складних життєвих обставинах. Вони будуть мати не тільки продуктові набори і предмети першої необхідності. Вони будуть мати віру у завтрашній день, а головне - відчувати надійне плече своїх колег", - звернулася до адвокатів України Лідія Ізовітова.

Благодійні внески можна перерахувати на рахунок ВБО "Благодійний фонд допомоги адвокатів "за реквізитами:

ПАТ "ПроКредитБанк"

МФО 320984, Код ЄДРПОУ 39274335

р / с UA833209840000026008210332955

Призначення платежу: COVID-19: Благодійна допомога адвокатам