Зеленський привітав журналістів: "Я вже сповна відчув гостроту вашого пера"

На думку глави держави, українські журналісти "інколи настирливі".

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що він вже сповна відчув гостроту пера українських журналістів, але не припинить їх поважати й захищати.

Про це йдеться у вітанні глави держави до Дня журналіста в Телеграм-каналі президента.

Зеленський зазначив, що українські журналісти - допитливі, оперативні, уважні до деталей, "швидкі на слово й ноги, інколи настирливі, але завжди із загостреним почуттям справедливості".

Читайте такожДень журналіста: Разумков, Степанов, Єрмак і Венедіктова привітали працівників ЗМІ з професійним святом

"І хоч за перший рік на посаді президента я вже сповна відчув гостроту вашого пера, але не припиню вас поважати й захищати. І надалі відповідатиму на ваші запитання. Навіть у несподіваних місцях та умовах! Як-от за кермом велосипеда", - сказав президент.

До допису додано фото глави держави в оточенні ряду журналістів, частина з яких, як і сам Зеленський, має при собі велосипеди.

"Бо ви - це запорука демократії та розвитку громадянського суспільства і ще один канал спілкування влади та народу. Ви й самі - четверта влада. А влада - це ще й відповідальність. Про це теж не слід забувати", - зауважив президент і побажав журналістам сил і натхнення.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Зеленський провів неформальну зустріч із журналістами на території резиденції Залісся. Покаталися на велосипедах і поспілкувалися за міні-фуршетом.

Нагадаємо, в Україні 6 червня відзначається День журналіста. Свято встановлено згідно з указом Президента України 25 травня 1994 року.