Зеленський зустрівся під Києвом з журналістами і покатався з ними на велосипеді / фото t.me/V_Zelenskiy_official

У суботу, 6 червня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з журналістами в резиденції Залісся.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Читайте також"Продуктивна схема": у Зеленського задумалися про створення президентського пулу журналістів

Відео дня

Володимир Зеленський проводить зустріч в неформальній обстановці. Аби це підкреслити, сам президент змінив сорочку та костюм на футболку та спортивки, а замість автомобіля пересів на велосипед. Зустріч відбувається з нагоди Дня журналіста, який в Україні святкують 6 червня. 

Зеленський повіз журналістів у ліс кататися на велосипедах / фото ТСН

Уточнюється, що в програмі зустрічі є катання на велосипеді. У зустрічі беруть участь близько 30 журналістів. Спочатку журналістам запропонували покататися з президентом на велосипедах по території резиденції Залісся. Після цього президент покликав усіх на невеликий банкет. Зараз президент спілкується з журналістами, пише LIGA.net.

"Зеленський вивіз журналістів у ліс. П'ять кілометрів на велосипедах. Потім спілкування з президентом і годівля коней", - написав журналіст РБК-Україна Влад Красінський у Facebook.

Нагадаємо, рік тому, 7 червня Зеленський у Заліссі проводив схожу закриту зустріч з українськими журналістами в режимі офрекордс. Тоді кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустріч не анонсувалася для широкої публіки.