Хіт соцмереж: музикант заграв на фронтовій зброї та вмить прославився (відео)

Музикант перерахував фронтові "інструменти", на яких йому доводилося грати.

Музикант оркестру президентського полку Олександр Сєлєзньов видобуває із фронтової зброї справді переможну музику. Його записи стали хітом соцмереж.

Як йдеться в сюжеті ТСН, в руках Олександра навіть автомат і саперна лопатка перетворюються на музичні інструменти.  Він розповідає, що, коли стояв у полі на чергуванні під час перебування у навчальній частині, почав вистукувати на автоматі "Ой, у лузі червона калина".

За словами Олександра, він тривалий час не викладав це відео, а потім подумав "А чому б і ні?". Після цього все почалося, додає він, - всі відео з такою грою стали хітами. 

"Я люблю класику - автомат Калашникова має багато таких тембрів цікавих, на ньому можна грати щось цікаве. Кожна зброя гарно звучить, якщо її правильно використовувати", - розповідає Сєлєзньов. 

Музикант перерахував "інструменти", на яких йому доводилося грати: АК, "Джавелін", "Стінгер", РПГ-7, БМП, магазин для набоїв, саперська лопатка.

Як музика підіймає бойовий дух українців під час війни

Раніше українська народна пісня авторського походження "Ой, у лузі червона калина" заграла новою мелодією, і не однією. Все почалося з того, що фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який пішов до лав територіальної оборони, заспівав її на Софійській площі. TikTok буквально порвала версія музиканта The Kiffness з ПАР, який поклав на музику виконання Хливнюка. 

Згодом трирічний Леон з Ірпеня виконав пісню "Ой, у лузі червона калина" й миттєво став справжньою зіркою мережі та розчулив українців.

Вас також можуть зацікавити новини: