Лідер travel retail торгівлі Gebr. Heinemann відсвяткував 11 років роботи в Україні

Актуально

21 вересня німецька компанія та один зі світових лідерів ринку travel retail Gebr. Heinemann разом зі своїм українським довгостроковим партнером, компанією BF&GH Travel Retail Limited відзначили 11-річчя роботи в Україні.

Gebr. Heinemann, заснована в 1879 році зі штаб-квартирою в Гамбурзі, працює більш ніж в 100 країнах і 200 міжнародних аеропортах.

Перший duty-free магазин компанії-партнера BF&GH Travel Retail відкрили в 2010 році в Терміналі F аеропорту "Бориспіль". Зараз компанія є частиною Терміналу D, відкрила магазини в аеропорту "Жуляни" і 13-ти наземних пунктах пропуску на території України.

За словами співвласника і члена консультативної ради Gebr. Heinemann Клауса Хайнеманна, BF&GH Travel Retail - міжнародна компанія, яка приносить в Україну продукти, концепції і клієнтський досвід світового класу.

"З 2010 року ми інвестували в Україну понад 600 мільйонів гривень, найбільша частина цих інвестицій спрямована на реконструкцію аеропортів у Борисполі, Жулянах та Одесі. Ми б не змогли домогтися таких результатів без підтримки нашого давнього партнера і друга пана Артура Гранц", - підкреслив Клаус Хайнеманн.

За роки роботи компанія заплатила в бюджет України податків та соціальних платежів на суму близько 1 млрд грн.

"Незважаючи на COVID-19 і падіння економіки, наші компанії в Україні заплатили в 2020 році 177 млн ​​грн., за 8 місяців цього року - 182 млн грн. Крім податків, ми сплатили у вигляді орендних платежів аеропорту "Бориспіль" з початку нашої роботи 2,4 млрд грн. Іншим аеропортам, в Одесі і в Жулянах, ми заплатили орендних платежів близько 300 млн грн", - акцентував співвласник BF&GH Travel Retail Артур Гранц.

З моменту заснування компанія створила близько 800 робочих місць. BF&GH Travel Retail забезпечує європейський рівень заробітної плати, повний соціальний пакет і офіційне працевлаштування з усіма гарантіями трудового законодавства.

"Україна важлива для Gebr. Heinemann, і ми пишаємося нашою роботою тут. Ми продовжимо інвестувати в поточну інфраструктуру, починаючи з деяких магазинів в аеропорту "Бориспіль" в 2022 році, і продовжимо розширювати бізнес", - заявив генеральний директор Gebr. Heinemann Макс Хайнеманн.