Поштово-логістична група Meest відкрила можливість українцям закордоном допомагати рідним та нужденним під час карантину

Транснаціональна компанія Meest представила новий проект GiftsForUkraine.com, який надає можливість українцям закордоном допомагати рідним на Батьківщині під час карантину та економічної кризи.

«Коронавірусний карантин, а також економічна криза, яку він спровокував у всьому світі,  стали серйозними випробуванням для всіх людей. В Канаді та Америці ми отримали величезну кількість звернень від наших клієнтів допомогти передати рідним в Україні продукти та інші необхідні побутові речі. Тому ми у найшвидші терміни запустили в Північній Америці онлайн-сервіс GiftsForUkraine.com, з допомогою якого українці закордоном отримали можливість  замовити промислові товари, продуктові набори, подарунки та сувеніри на всі випадки та для будь-яких вікових груп, для рідних і друзів, які проживають в Україні. Наші фахівці до дрібниць продумали склад наборів, аби включити в них все найбільш необхідне, а логісти та кур’єри максимально швидко і безпечно доставлять їх у зазначене місце по всій Україні. Ми продовжуємо пришвидшеними темпами додавати все новий та новий асортимент та відкрили доступ до сервісу й в інших країнах світу» - повідомляє прес-служба керуючої компанії Meest. 

Читайте такожГлобальна поштово-логістична група компаній Meest доставила до Львова другу партію експрес-тестів на COVID-19

Сервіс доставки допомоги та підтримки з-закордону GiftsForUkraine.com пропонує доставку рідним і друзям в Україні  наборів  продовольчих та непродовольчих товарів  як першої необхідності, так й овочеві, десертні, а також подарункові. Скористатись ним можуть перед усім українці, які мешкають і працюють в США і Канаді, а також, в інших країнах і на інших континентах. Адже основна перевага сервісу – набори формуються із товарів, які є доступними в Україні. Їх не треба доставляти з-за кордону. Як відомо, значна кількість товарів першої необхідності, як промислових, так і продуктових, заборонена до транспортування літаками чи іншими видами міжнародного транспорту.   «У такі важки моменти ми, українці закордоном, консолідуємось і протягуємо руку допомоги один одному, дбаємо не лише про себе, але й про своїх рідних та друзів. Наша компанія понад 30 років будує мости, які з’єднують українців у всьому світі, допомагають їм вистояти в часи випробувань, зберегти зв’язки з Батьківщиною та рідними. Тому нашим обов’язком було створення швидкого рішення, за допомогою якого можна забезпечити родичів та близьких необхідними продуктами та речами», - розповів засновник компанії Ростислав Кісіль.

Нагадаємо, що нещодавно глобальна поштово-логістична група Meest запустила власну авіадоставку комерційних вантажів з Китаю в Україну.