"Метінвест" визнали роботодавцем з найкращим в Україні соцпакетом для співробітників

Індивідуальний соцпакет "Мій вибір" від "Метінвесту" дозволяє кожному працівнику самостійно скласти для себе перелік соціальних пільг.

Група компаній "Метінвест" отримала престижну премію HR Pro Awards як роботодавець, що пропонує своїм співробітникам найкращий соціальний пакет в Україні.

Як повідомляє прес-служба компанії, за результатами оцінок експертів, проект "Метінвесту" індивідуальний соціальний пакет "ІСП "Мій вибір" визнаний найкращим у номінації "Винагорода і визнання". 

Відзнчається, що соцпакет "Мій вибір" надається понад 60 тисячам співробітникам 13 підприємств компанії. Програма дозволяє кожному працівнику самостійно скласти для себе індивідуальний перелік соціальних пільг з шести актуальних для нього опцій: навчання і розвиток, оздоровлення, розваги та відпочинок, відпустки і вихідні, транспорт і поїздки, інші блага для сімей співробітників. При цьому наповнення свого соцпакету щорічно можна змінювати з урахуванням постійних змін в особистих перевагах.

Водночас, підкреслюють в прес-службі компанії, перелік опцій соцпакету "Мій вибір" оновлюється і поповнюється відповідно до запитів представників колективу, на основі висловлених ними думок і побажань. Наприклад, в 2022 році в складі ІСП вперше з'являться зарубіжні літні путівки.

Також великою популярністю серед співробітників підприємств "Метінвесту" користуються щомісячні поповнення мобільних телефонів, сертифікати в сімейні, підліткові та дитячі розважальні центри, додаткова відпустка в день народження і з нагоди інших сімейних подій, заняття спортом для співробітника і його сім'ї, добровільне медичне страхування. В середньому на кожному підприємстві групи для працівників доступно більше 40 пропозицій на вибір, а загальний по компанії пакет ІСП "Мій вибір" охоплює вже понад 70 пільг.