На засіданні ставки Верховного головнокомандувача розглянули три ключові питання

Говорили про зброю, про захист енергетичної інфраструктури та її роботу взимку.

На засіданні ставки Верховного головнокомандувача розглянули три ключові питання.

Президент України Володимир Зеленський повідомив у Telegram, що про ситуацію на фронті доповіли головнокомандувач ЗСУ та командувачі військ стратегічних напрямків.

За його словами, розглянули три ключові питання. "Перше – забезпечення нашого війська технікою та зброєю. Друге – захист об’єктів енергетичної інфраструктури. Третє – забезпечення якісної роботи об’єктів інфраструктури впродовж зими. Вона не буде легкою прогулянкою, але ми неодмінно вистоїмо, і перемога буде за нами", - зазначив Зеленський.

Засідання ставки Верховного головнокомандувача

19 листопада президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки головнокомандуючого, розглянули ситуацію на фронті та питання забезпечення Сил оборони України.

"Основні питання – фронт, забезпечення наших військових, ситуація на конкретних ділянках передової й те, що ми плануємо, щоб збільшити кількість українських прапорів у містах на півдні та сході України", - повідомив глава держави.

До цього Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Були ухвалені рішення в контексті подальшої деокупації територій України. Також було обговорено посилення захисту об'єктів критичної інфраструктури та підвищення ефективності роботи протиповітряної оборони України.