Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

УНІАН веде онлайн-трансляцію подій у Харкові на тлі російської агресії в Україні.

Почалася нова доба героїчного протистояння українського народу російським загарбникам.

УНІАН веде онлайн-трансляцію з міста-героя Харкова:

Ніч у Харкові пройшла неспокійно - у мережі з'явилася інформація про сильні вибухи.

 Харківські патрульні доставили Благодатний вогонь до 92-ї бригади ім. Івана Сірка, яка боронить Харківщину. На фото — командир бригади Павло Федосенко

21:59 Окупанти вивезли завод з Волчанська до Росії, а на його місці облаштували тортурну.

20:57 Повітряна тривога у Харкові та області.

20:47 2 особи загинули та 11 отримали поранення сьогодні внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області. Під обстріли в Харкові потрапили Салтівка та Олексіївка, в області – Чугуєв та Золочів.

18:37 Генштаб ЗСУ, 18:00, 24 квітня:

На Слобожанському напрямку триває перекидання озброєння і військової техніки ворога до району міста Куп’янськ. Окупанти продовжують часткове блокування міста Харкова, намагаються здійснювати вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

18:34 Повітряна тривога у Харкові та області.

18:21 Відбій повітряної тривоги у Харкові та області.

17:57 Шановні харків’яни! Нагадаю, що сьогодні комендантська година, як і раніше, триватиме із 20.00 години по 6.00 годину ранку.

17:41 Харківські патрульні доставили Благодатний вогонь до 92-ї бригади ім. Івана Сірка, яка боронить Харківщину. На фото — командир бригади Павло Федосенко.

17:16 Повітряна тривога у Харкові та області.

17:09 Ворог б'є по Харківській області: під ударом Чугуїв.

15:48 Російські війська обстріляли Чугуєв - повідомляє Нацполіція. Трьох людей поранено, серед них мати з дванадцятирічною дитиною.

15:26 Російські окупанти 24 квітня обстріляли Чугуїв, є загиблі та поранені, повідомила  міська голова Галина Мінаєва.

13:36 Дмитро Комаров відвідав Харків! Популярний тревел блогер був помічений сьогодні біля церкви на Салтівці, 602 м/р. З нетерпінням чекаємо на новий випуск

13:02 У Харкові продовжує працювати гаряча лінія щодо забезпечення інсуліном хворих на діабет Пункт видачі препарату знаходиться за адресою: пр. Незалежності, 13 (ендокринологічне відділення обласної клінічної лікарні, пр. Незалежності, 13, 4 поверх, кабінет навпроти ліфта).

12:57 З харківського екопарку, який з перших днів війни перебуває під російським обстрілом, евакуювали білого тигра Зараз тварина в безпеці і незабаром приєднається до своєї родини, яку вдалося вивезти раніше.

12:44 Минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали більше тисячі повідомлень про правопорушення В умовах воєнного часу весь особовий склад харківської поліції сумлінно виконує службові завдання по забезпеченню належного правопорядку на території обслуговування, протидії злочинності та захисту населення від наслідків ворожої агресії окупантів.

10:30 Пожежник у Харкові вмиває кота, якого вдалося врятувати після чергового рашистського обстрілу, пізніше рятувальники забрали тварину до пожежної частини. Наші люди найкращі!

10:10 Ігор Терехов привіз благодатний вогонь до Харкова ps Просимо вас по можливості залишатися сьогодні вдома. Бережіть себе та близьких!

9:59 Укрзалізниця опублікувала графік евакуаційних рейсів на 24 квітня. Потяги рухатимуться за напрямками:

9:19 Інформація від Держслужби з питань надзвичайних ситуацій в Харківській області. 24 квітня, 07:00 ▪️ Протягом доби рятувальники Харківщини виїжджали на виклики 35 разів, 22 з них були пов'язані з гасінням пожеж, які виникли внаслідок обстрілу. П'ять спалахів сталося у Шевченківському та Холодногірському районах, чотири – у Київському та одне – у Московському. Три пожежі сталися у Дергачах Харківської області. Горіли приватні будинки, багатоповерхівки, гаражі, автомобілі, склади та магазини; 

О 14:12 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з торгових центрів Харкова, що сталася внаслідок ворожого обстрілу. Горіли дах та частково приміщення на другому поверсі. Загальна площа пожежі становить близько 800 кв. О 15:20 пожежу вдалося локалізувати та о 18:00 повністю загасили. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. У гасінні пожежі брало участь вісім одиниць пожежно-рятувальної техніки та 35 рятувальників.

9:11 З Великоднем, українці! Христос Воскрес 🙏🏻 Нехай це світле свято подарує нам усім світ. Нехай цей день наповнить наші душі світлими думками та вірою у перемогу. Пам'ятайте, добро завжди перемагає зло! 🕊

0:57 В один із районів Харкова щось прилетіло, почалася сильна пожежа, писали в Telegram.