Розбили ящик ікри: клієнтка "Нової Пошти" обурилася "дбайливою" доставкою посилок (відео)

Жінка скаржиться, що компанія відмовляється приймати претензії.

Клієнтка "Нової Пошти" обурилася "дбайливою" доставкою посилок. Жінка відправляла ящик червоної ікри, але була неприємно здивована, коли побачила, в якому вигляді прислали продукт.

Своїм обуренням клієнтка поділилася в коментарях під постом на сторінці "Нової пошти" в Facebook.

Так, жінка спакувала банки з ікрою і спробувала максимально їх убезпечити від пошкоджень. Але посилка все одно прийшла в жахливому стані. Замість непошкоджених банок з делікатесом в коробці було "місиво" з осколків скла і ікри. Є таке "частування", звичайно ж, вже ніхто не зможе.

"Відправила своїм друзям посилку, на якій було написано, що там скло, що ставити акуратно, тільки в такому положенні, в якому вона знаходиться.  Є спеціальні пінопластові обмежувачі, які оберігають ще більше цю посилку... І подивіться, що надіслали моїм друзям. Розбили весь вміст, зіпсували настрій", - поскаржилася жінка.

Клієнтка також зазначила, що в "Новій пошті" відмовилися приймати претензії. Представники компанії сказали, що одержувачі повинні були розкрити коробку при отриманні та відразу ж зафіксувати скаргу. Нібито клієнти могли принести коробку з ікрою додому і вже там її розбили.

"Маячня, звичайно, сивої кобили. Зараз їдемо писати претензію на" Нову Пошту", кошмар. Все було дотримано. Просто ось хтось зі співробітників кинув, вдарив, поставив в холодильник. Я не знаю, що було зроблено, подивіться", - додала жінка. 

Читайте також"Нова пошта" анонсувала додаткову послугу: на відділення чекають зміниКлієнтка також розмістила фото чека про оплату посилки, на якому вказана вся інформація про відправлення. На коментар обуреній жінці відповіли. Представники "Нової Пошти" запитали, чим клієнтка незадоволена, а вона знову додала відео з посилкою і тепер чекає відповіді від компанії.

Раніше УНІАН вже повідомляв про ще один скандал з "Новою Поштою": українці масово не можуть дочекатися новорічних посилок і скаржаться, що чекають подарунки для дітей вже багато днів.

Вас також можуть зацікавити новини: