Скандал водійки та поліцейських: депутат Сумської облради Слюсар заявив, що з патрульними сварилася його колишня дружина

Олександр Слюсар запевнив, що його не було у авто і якби він "мовчки сидів ззаду в тій машині – вже склав би мандат".

Депутат Сумської облради Олександр Слюсар опинився в епіцентрі нещодавнього скандалу, коли кермувальниця авто сварилася із патрульними.

Депутат зазначає, що це дійсно була його дружина, але колишня. Олександр Слюсар пояснив деталі цієї ситуації у своєму дописі у Facebook.

"Так, дійсно, на відео сварки із патрульними моя екс-дружина, з якою ми вже досить давно не живемо разом. І цей факт дуже легко перевірити у відкритих реєстрах. Сьогодні наші взаємини та спілкування обмежуються виключно тим, що стосується наших дітей - їх утримання, виховання та турбота. Але, не зважаючи на це, ця ситуація зачепила й мене - за це окремо можу "подякувати" деяким експертам та опонентам, наближеним до певних політичних сил, які цьому дуже посприяли", - сказав він.

Також він прокоментував інформацію щодо того, що його впізнали на тому відео.

"Мене не впізнали, просто комусь було зручно сказати, що то я. Але це зовсім інший чоловік, я чудово знаю хто це та його ім’я. Я можу вам абсолютно чітко сказати, що якби це я мовчки сидів у тій машині, коли це все відбувалося, то вже написав би заяву і подав би у відставку", - запевнив депутат.

Слюсар розповів, що мав розмову з екс-дружиною після цього випадку.

"З колишньою дружиною говорив, але це залишиться нашою приватною розмовою. А щодо цієї ситуації, то суспільство обурене цілком справедливо, і я ставлюся до цього так само, як і більшість людей - це абсолютно не прийнятно та неприпустимо. Ніхто з нас не має права спілкуватися один з одним таким чином, як і не має права прикриватися своїми чи чужими статусами. І, користуючись нагодою, я ще раз перепрошую за цю ситуацію і перед патрульними, і перед суспільством, і перед усіма, кого це могло образити", - додав він.