Стартував національний проект зі збору коштів на "бандерпечі" для захисників "Тепло на фронт"

"Українська команда" оголосила про старт національного проекту "Тепло на фронт". Збирають кошти на металеві печі для захисників, яким українські воїни же дали оригінальну назву – "бандерпіч". Про це повідомляється на сторінці "Української команди" у Facebook.

"Волонтерський штаб "Українська команда" розпочинає національний проект "Тепло на фронт" зі збору коштів на металеві печі для захисників. В рамках проекту планується до настання холодів забезпечити теплом 5000 українських воїнів, які вимушені тривалий час жити в польових умовах. Українські захисники вже дали власну назву таким похідним обігрівачам – бандерпіч", - йдеться у повідомленні.

Бандерпіч в холодну пору року - незамінна річ в окопах, наметах та бліндажах. Біля неї можна не лише зігрітися, а й приготувати їжу на ній, закип’ятити воду, висушити речі та взуття. Долучитися до проекту можна за посиланням.

"Кожна твоя гривня - це ще трошки тепла для наших воїнів. Зігрій своїх, щоб вороги палали! Відволічись на хвилину від своїх справ, задонать на тепло для захисників. Зробимо нашим тепло, щоб ворогам було пекло!" - закликає "Українська команда".