Суд підтвердив відсутність обмежень на будівництво на вулиці Микільсько-Слобідській в Києві

Актуально

Скасування заборони на будівництво остаточне і оскарженню не підлягає.

Київський апеляційний суд відмовив прокуратурі у відкритті апеляційного провадження на ухвалу Дніпровського районного суду міста Києва від 19 липня 2021 року, яким було скасовано заборону на проведення будівельних робіт на земельній ділянці, яка знаходиться у власності ТОВ "Нова Слобідка" по вул. Микільсько-Слобідська 7-9 в Києві.

Про це свідчить інформація на сайті суду.

Арешт і заборона на проведення будівельних робіт на зазначеній земельній ділянці були накладені ухвалою слідчого судді від 13 березня 2020 року. 

19 липня 2021 року ухвалою Дніпровського районного суду цей арешт було скасовано, як і заборону на проведення будівельних робіт. Рішення Київського апеляційного суду означає, що скасування заборони остаточне і оскарженню не підлягає.

"Для нас надзвичайно важливо, що в усіх судових інстанціях підтверджено правомірність наших дій. Ще раз хочу підкреслити: ми завжди дотримуємось усіх вимог законодавства. Це принципова позиція, на якій ми стоїмо", - наголосив власник ТОВ "Нова Слобідка" Олександр Стельмащук, коментуючи рішення суду.

Він наголосив, що на сьогодні не існує жодних обмежень для проведення ТОВ "Нова Слобідка" будівельних робіт по вул. Микільсько-Слобідська 7-9 в Києві і закликав усіх причетних поважати закон і судові рішення та діяти в правовому колі.