Військовий влаштував сюрприз своїй коханій просто під час ефіру (відео)

Дівчина відповіла "так", адже, як вона зізнається, вона давно чекала освідчення.

Старший матрос Артур освідчився своїй коханій, сержантці Юлії, просто під час інтерв'ю. Вони змогли пронести своє кохання крізь війну, бої в Маріуполі та російський полон.

У сюжеті ТСН поділилися, що ж відповіла дівчина. Військовий медик Юлія Ширяліна розповідає, що з Артуром вона познайомилася під час служби в армії, у них буквально одразу спалахнуло справжнє кохання. 

Артур пробув у російському полоні 10 місяців, окупанти намагалися зламати його психологічно. Та він намагався відволікатися від похмурих думок й тішив себе планами освідчитися Юлії після звільнення й повернення додому.

"Я не знаю, чому тягнув час. Але, я думаю, зараз, любове моя, настав час", - сказав просто під час ефіру 1+1 Артур й став на коліно та вручив обручку коханій. 

Дівчина відповіла: "Так". Вона була неабияк здивована такому сюрпризу в ефірі. Пара вирішила не тягнути з весіллям - його зіграють вже за місяць. 

Військовий освідчився та загинув за два дні

Раніше українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про жахливу трагедію, яка сталася з її подругою. Захисник України освідчився дівчині, проте не встиг з нею одружитися.

22 січня військовий зробив пропозицію руки та серця її подрузі. Але вже за два дні, 24 січня, він загинув на війні

Вас також можуть зацікавити новини: