Сумною новиною Нікітюк поділилася у соцмережах / фото instagram Лесі Нікітюк

Українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про жахливу трагедію, яка сталася з її подругою. Захисник України освідчився дівчині, проте не встиг з нею одружитися.

Сумною новиною Нікітюк поділилася в Instagram. 22 січня військовий зробив пропозицію руки та серця її подрузі. Але вже за два дні, 24 січня, він загинув на війні. 

"А вони хотіли... Жити нормально разом хотіли, хотіли кохати... Ми приїхали в Житомир, сюди привезли тіло нашого Героя. Тіло коханого моєї подруги... Вона така щаслива була останні 4 місяці, а зараз сама на себе не схожа, не їсть, не п'є...Лише сльози і дим від сигарет", - розповіла телеведуча.

Відео дня
Нікітюк розповіла про трагедію  / фото instagram Лесі Нікітюк

Телеведуча також розповіла, що дівчині, яка втратила свого коханого, передали його речі. Побратими хлопця передали їй футболку та худі військового. За словами Нікітюк, ці речі зберегли запах захисника України. Це дуже сумно, адже здається, що герой ще поруч.

"Мої глибокі співчуття всім, хто втратив своїх чоловіків, близьких, коханих, друзів, батьків і братів на цій клятій війні. Яку ми обов'язково виграємо! Герої не вмирають! Світла пам'ять Руслану", - додала Нікітюк.

Телеведуча розповіла про те, що її подруга втратила коханого / instagram Лесі Нікітюк

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на росТБ готують "святковий концерт" до 24 лютого. Цинізму росіян немає меж.

Вас також можуть зацікавити новини: