Зрада скасовується: на столичному вокзалі монтують новорічну ялинку (фото)

Святкове дерево мали встановити ще 17 грудня.

На Центральному залізничному вокзалі Києва почали монтаж новорічної ялинки. Святкове дерево мали встановити на вокзалі ще 17 грудня.

Про початок робіт повідомила прес-служба "Укрзалізниці" на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні навіть військова контррозвідка шукала головну залізничну ялинку, а ми її знайшли. Тобто зрада скасовується. Тож можете бути спокійними, її саме зараз монтує компанія-партнер, яка була визначена через Prozorro", - йдеться у повідомленні.

Читайте також"Точно позорище": у мережі "розгромили" ялинку, встановлену в Мін'юсті (фото)В компанії запевняють, що ялинка буде готова напередодні католицького Різдва – 24 грудня.

Також у прес-службі зазначили, що на Південному вокзалі ялинку було встановлено ще минулого тижня, а 19 грудня на фасаді Центрального вокзалу ввімкнули новорічну ілюмінацію.

Нагадаємо, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розкрадання близько 5 млн гривень на встановленні новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі в Києві. 

Відповідно до договорів, укладених філією "Вокзальна компанія" АТ "Укрзалізниця", кінцевий строк встановлення новорічної ялинки не пізніше 17 грудня. Проте станом на 22 грудня ялинки не було.

Вас можуть зацікавити новини: