"Зобов'язані поважати": у промоутерській компанії братів Кличків розповіли про ставлення до позиції Усика

Генеральний директор "K2 Promotions" вважає, що варто цінувати те, що Олександр Усик відкрито висловлює свою позицію.

Олександр Красюк, генеральний директор "K2 Promotions", яка представляє інтереси Олександра Усика, розповів про ставлення компанії братів Кличків до позиції боксера.

Про це Красюк сказав у коментарі для XSport.ua.

"Що стосується мого особистого ставлення і позиції "К2 Promotions"... За всю історію діяльності нашої компанії ми співпрацювали з боксерами з різних країн, які були представниками різних конфесій. Були мусульмани, православні, католики, протестанти і просто атеїсти. Кожен був особистістю зі своїми поглядами на різні аспекти людського життя. І це ніколи не робило нас ворогами або опонентами. Нас об'єднувала одна мета - вищі спортивні досягнення!", - сказав Красюк.

Він підкреслив, що потрібно поважати позицію Усика, а також віддав належне спортсмену за те, що той не намагається догодити всім:

Читайте також"Забажав стати більш відомим": промоутер Усика оцінив виклик на бій від борця Грицая

"Ми можемо погоджуватися або не погоджуватися з думкою спортсмена. Але ми точно зобов'язані поважати його позицію, як і позицію будь-якої людини. І ще більше ми повинні цінувати здатність відкрито її висловлювати, без спроби завоювати додаткові "дивіденди", підлаштовуючись під сучасну кон'юнктуру і популярні в суспільстві погляди".

Красюк також порівняв нинішню ситуацію навколо Усика з ситуацією навколо легендарного Мохаммеда Алі:

"Мохаммед Алі свого часу потужно пропагував пацифістські погляди щодо війни у В'єтнамі. Він також активно боровся проти дискримінації чорношкірих у США. І все це зробило його об'єктом колосальної критики прихильниками поглядів, які склалися на той час . Тим не менш, сьогодні весь світ визнає Алі "Найвеличнішим" з великих і немає нікого, хто б міг оскаржити легендарність його особистості. Собака гавкає - караван іде...".

Нагадаємо Усик разом з Василем Ломаченком були внесені до бази "Миротворця".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-чемпіонка світу Аліна Шатернікова висловилася про "єдність" Василя Ломаченка з росіянами.