Олександр Усик та Олександр Красюк / фото: K2 Promotions Ukraine

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк висловив свою думку про виклик, який кинув боксеру український борець Богдан Грицай.

Про це Красюк сказав сайту XSport.ua.

"Зростаюча популярність Усика не залишає байдужим практично нікого. Публічні особи, спортсмени, політики - усі намагаються бути почутими. І для цієї мети використовують згадки про самого популярного спортсмена нашої країни. Кажуть різне... Але мета, яку переслідують, все ж є егоїстичною у кожному з випадків.

Відео дня

Читайте також"Це клоунада": відомий український боксер підтримав Усика в конфлікті з борцем Грицаєм

Не виняток і виклик, кинутий юнаком-борцем з Шепетівки, про якого ніхто ніколи не чув. Рядовий спортсмен побажав стати більш відомим, ніж належить бути атлету з не настільки видатним досягненням у спорті. І ось уже близько двох тижнів активна частина суспільства бурхливо обговорює цю молоду людину", - сказав Красюк.

Промоутер засумнівався, що про Грицая хтось згадає через місяць:

"Чи згадають про нього через місяць? Чи ввійде він в історію? Чи він стане легендою? Одне можна сказати з упевненістю, що цього точно не відбудеться в слідстві кинутого їм Усику виклику. До цієї класифікації відносяться і всі інші особи, які встигли скористатися "мейнстрімом" і кинути виклик легендарному спортсмену. Але кілька сотень підписників в Instagram можуть додатися".

Нагадаємо, Грицай викликав Усика на бій без правил після відео боксера про "диванного експерта". Усик заявив, що готовий зустрітися тільки в рингу, після чого борець записав нове звернення. Крім того, Грицай заявив, що не буде проводити бій з Усиком за правилами боксу.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Красюк різко відреагував на пропозицію російського промоутера надати Усику громадянство.