Аліна Шатернікова / фото: .facebook.com/Alina Shaternikova

Віце-президент Ліги професійного боксу України, екс-чемпіонка світу Аліна Шатернікова висловила свою думку про слова Василя Ломаченка, який вважає українців і росіян "єдиним народом".

Про це Шатернікова сказала в інтерв'юTribuna.com.

"Якщо для Василя українці і росіяни брати - це його вибір. Я не вважаю росіян братами. Але я не можу засуджувати тих, хто відчуває братську єдність з росіянами. Це їх вибір".

Відео дня

Читайте також: "Ми єдиний народ": у Ломаченка не вкладається в голові війна Росії з Україною

Вона також прокоментувала свій пост на підтримку Ломаченка та Олександра Усика:

"Я не готова давати оцінки того шляху, по якому йдуть хлопці. Кожен вибирає свій шлях. Шлях, яким вони йдуть - складний. Я б не хотіла їх виправдовувати. Осуд - погана штука, через яку відбуваються нехороші речі. Я просто написала про те, щоб хлопців не "травили". Вони не гідні того, щоб їх закидали камінням".

"99% людей, які писали купу гидот, цей фільм не дивилися. Вони прочитали вирвані заголовки - і все. У цьому фільмі є хороші посили - про вічне, добре і правильне. Чому вони взяли участь? Я лише припускаю, що вони, як дуже віруючі люди, хотіли озвучити саме це. Посил їх участі був у доброму ключі, якби не було піднято тему братів", - додала Шатернікова.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що український боксер Іван Редкач висловився про релігійність Ломаченка та Усика.