"Мені не потрібні бої без правил": Усик відповів на виклик українського борця

Олександр Усик запропонував борцю Богдану Грицаю зустрітися на рингу.

Олександр Усик відповів борцю Богдану Грицаю, який кинув виклик боксеру, запропонувавши провести бій без правил.

Про це Усик сказав на відео, яке розмістив у Instagram.

Боксер підкреслив, що останнім часом з'явилося багато людей, які хочуть викликати його на бій.

"Але з'явився ще один хлопець, можна віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або відчував труднощі, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик, то я, як джентльмен, який сповідує правила - милості прошу в ринг. Я боксую за правилами і живу за правилами", - сказав Усик.

Читайте також"Ти що, Кадиров?": український борець викликав Усика на бій без правил (відео)

Він підкреслив, що бою без правил не буде, але можна зустрітися в рингу:

"Друже мій, хоча ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій? Ти кинув мені виклик і кинув у мене рукавичку. Є два дуелянти, ти кинув виклик, а я вибираю зброю: ринг, бокс. Надалі можемо спілкуватися. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами. Намагаюся бути законослухняним громадянином".

"Але потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах. Бої без правил - це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати. Але я живу за правилами. І я не поділяю народ, зараз же йде поділ. Хто буде вболівати за одного, хто буде вболівати за іншого - і це є поділом всередині. Мені без різниці, що відбувається за територією моєї країни. Мені важливо, що відбувається всередині", - додав боксер.

Далі Усик підкреслив, що якщо хтось хоче зустрітися з ним у ринзі, то необхідно спершу пройти медогляд, після чого "ми будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким ні". "Якщо ви хочете - станьте в чергу", - сказав боксер.

У своєму відеозверненні Усик також відповів на шквал критики на свою адресу.

Як повідомляв УНІАН, раніше Грицай пояснив, чому кинув виклик Усику.