Богдан Грицай вважає, що відео Олександра Усика було неприпустимим / фото: segodnya.ua

Український борець вільного стилю Богдан Грицай розповів про причини, які спонукали його викликати боксера Олександра Усика на бій без правил.

Про це Грицай сказав в інтерв'ю сайту glavcom.ua.

"Останньою краплею стало те відео, в якому Алєксандр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу. Це неприпустимо. Я не витримав, бо ще такого не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей.

Відео дня

Читайте також"Ти що, Кадиров?": український борець викликав Усика на бій без правил (відео)

Тому вирішив запропонувати Усику вийти зі мною в клітку. Я не бився там ніколи, точно так само, як не робив цього й Алєксандр. Запропонував йому рівні умови. Нехай покаже, на що здатен, а не лякає", - сказав Грицай.

"Я розумію, що ймовірність того, що він прийме виклик, мізерна. Але я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовий. Досить мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас, її громадян", - додав борець.

Грицай заявив, що готовий до засудження з боку спортивної спільноти:

"Я готовий чути на свою адресу неприємні речі. Знаю погляди цих людей і навряд чи вони здатні чимось мене здивувати. Наразі телефонують і пишуть мої друзі та знайомі. Підтримують. Поміж них є відомі спортсмени, але нехай вони самі озвучують свою позицію. Можу сказати, що одним з перших мені зателефонував і похвалив Герой України Юрій Шухевич. Було дуже приємно, бо вельми поважаю цю людину".

Нагадаємо, раніше Усик записував відео, в якому пригрозив "диванним експертам" нокаутом.

УНІАН також повідомляв про те, що екс-чемпіонка світу Аліна Шатернікова заступилася за Олександра Усика та Василя Ломаченко після того, як боксери були внесені в базу "Миротворця".