"Рахунок говорить про все": Михайличенко взяв на себе провину за поразку від Десни

Наставник "Динамо" підкреслив, що команда переживає важкі часи.

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився емоціями після домашньої поразки від чернігівської "Десни" (1:2).

Спеціаліста цитує "Динамоманія".

Читайте такожДинамо вдома сенсаційно поступилося Десні в УПЛ (відео)

"Рахунок на табло говорить про все. Незадоволеність грою є, і вона більше стосується самого результату. По такій грі програвати не можна. Незважаючи навіть на те, що без помилок не обійшлося. Особливо другий м'яч, який психологічно підкосив деяких гравців.

Я вдячний хлопцям, що вони не перестали грати, а хотіли добитися хорошого результату і вірили, що зможуть виграти. Але будь-які зусилля, якщо вони не підтверджені голами, забуваються. А рахунок залишається. Це найважливіше", - підкреслив Михайличенко.

Також тренер узяв всю провину за результат на себе:

"Дуже неприємний проміжок часу і для мене, і для команди. У трьох іграх ми втратили дуже багато очок. Якщо в перших двох іграх можна сказати, що ми знайомилися, то в цій грі кілька помилок перекреслили величезний обсяг роботи, який виконувала команда. Були швидкості, конструктивні атаки. Не вистачало майстерності, везіння.

Я відповідаю за результат на сто відсотків. Команда повинна відповідати за гру, а я - за результат. Я це прекрасно знаю".

"Динамо" не може виграти у шести матчах поспіль.

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" і "Зоря" забили сім голів у неймовірному матчі.