Динамо знову втратило очки / фото: ФК Динамо

У неділю, 15 вересня, київське "Динамо" приймало на своєму полі чернігівську "Десну" в рамках сьомого туру української Прем'єр-ліги.

Команда Олексія Михайличенка зазнала поразки з рахунком 1:2.

Читайте такожДинамо - Десна: відеоогляд матчу УПЛ

Гості вийшли вперед на 40-й хвилині, коли Калітвінцев замкнув простріл від Картушова з флангу. У кінцівці першого тайму Де Пена пробив головою, а м'яч, здавалося, перетнув лінію воріт, але арбітр гол не зафіксував.

Після перерви кияни всіма силами пішли в атаку і зуміли швидко зрівняти рахунок. Кадірі пробив здалеку, воротар відбив удар перед собою, а на добиванні вдало зіграв Бєсєдін.

Тим не менш, рівний рахунок протримався не довго. На 56-й хвилині в контратаці Калітвінцев віддав пас під удар Філіппову, який відправив м'яч у сітку воріт "Динамо" п'ятою. Наприкінці кияни влаштували штурм воріт гостей, а Михайличенко випустив другого нападника Франа Соля, але "Десна" зуміла вистояти.

Таким чином, "Динамо" не зуміло перемогти вже в шостому матчі поспіль. Кияни набрали вісім очок і залишаються на п'ятому місці в турнірній таблиці. В активі "Десни" 14 пунктів і друге місце.

"Динамо" - "Десна" - 1:2

Голи: Бєсєдін, 49 - Калітвінцев, 40, Філіппов, 56

"Динамо": Бойко, Караваєв, Бурда, Кадар, Миколенко, Кадірі (Соль, 85), Буяльський, Циганков, Гармаш (Шепелєв, 74), Де Пена (Родрігес, 46), Бєсєдін

"Десна": Паст, Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Мостовий, Богданов (Домбровський, 78), Огиря (Єрмаков, 83), Калітвінцев, А. Фаворов, Картушов, Філіппов (Конопля, 89)

Попередження: Де Пена - Огиря, Паст

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" і "Зоря" забили сім голів у неймовірному матчі.