Вдова Кобі Браянта зробила першу заяву після смерті чоловіка і доньки

Ванесса Браянт прокоментувала трагедію у своїй родині.

Вдова екс-баскетболіста НБА Кобі Браянта Ванесса від імені родини прокоментувала смерть чоловіка, а також доньки Джанни.

Першу заява Ванесса Браянт зробила у своєму акаунті в Instagram.

"Мої дівчатка і я хочемо подякувати мільйонам людей, які проявили свою підтримку та любов у цей жахливий час. Спасибі за всі ваші молитви. Вони нам безумовно потрібні. Ми повністю спустошені раптовою втратою мого коханого чоловіка - прекрасного батька наших дітей, і моєї прекрасної, милої Джанни - люблячої, вдумливої і чудової дочки, чудової сестри Наталії, Бьянки і Капрі.

Читайте також"Знову починаю плакати": зірковий баскетболіст Леброн Джеймс звернувся до загиблого Кобі Браянта

Ми також розділяємо горе тих родин, які втратили своїх близьких у неділю", - написала Брайант.

"Зараз не вистачає слів, щоб описати всю нашу біль. Мені приємно усвідомлювати те, наскільки сильно люблять Кобі і Джіджі. Хотілося б, щоб вони були з нами назавжди. Вони були справжнім благословенням і пішли занадто рано", - зазначила дружина екс-баскетболіста.

Вона також підкреслила, що поки не може представити подальше життя:

"Я поки не розумію, що чекає на нас далі. Неможливо уявити життя без них. Але ми прокидаємося кожен день, намагаючись продовжувати йти вперед, тому що Кобе і крихітка Джіджі тепер освітлюють наш шлях. Наша любов до них нескінченна, вона безмірна. Я просто хотіла б обійняти, поцілувати і благословити їх. Я б хотіла, щоб вони були з нами завжди".

Ванесса Брайант також повідомила, що був заснований спеціальний фонд для збору коштів та допомоги сім'ям інших жертв трагедії, яка сталася 26 січня.

Нагадаємо, Брайант, його дочка Джанна і ще семеро людей загинули в результаті аварії вертольота в Каліфорнії.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що скандальна модель неоднозначно вшанувала пам'ять легенди НБА Браянта.