Леброн Джеймс і Кобі Браянт / REUTERS

Лідер "Лос-Анджелес Лейкерс" Леброн Джеймс вперше прокоментував загибель легенди НБА Кобі Браянта при аварії гелікоптера.

Читайте також"Спочивай з миром, Мамба": спортивний світ попрощався з Кобі Браянтом

Звернення до покійного баскетболіста Джеймс написав в Instagram.

Відео дня

"Я не готовий, але зроблю це. Сідаю і намагаюся написати щось, але кожен раз знову починаю плакати, коли думаю про тебе, про Джианну і наше братстві, яке у нас було. Тільки в неділю вранці я чув твій голос і не міг уявити, що це буде наша остання розмова. Якого чорта! Брат, я убитий горем і спустошений. Я люблю тебе, великий брат. Мої співчуття Ванессі та донькам.

Обіцяю, що продовжу нести твою спадщину. Ти так багато значиш для всіх нас і для всієї родини "Лейкерс". Тепер я зобов'язаний продовжувати замість тебе. Будь ласка, дай мені сил з небес і доглядай за мною. Сказати хочеться дуже багато, але просто немає сил це зробити. До зустрічі, брат", - написав Джеймс.

Нагадаємо, катастрофа сталася вранці 26 січня в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США). Гелікоптер впав і загорівся, а всі, хто в ньому перебував, загинули. Це було особисте повітряне судно 41-річного Браянта. Разом з відомим баскетболістом загинула його дочка Джианна, а також ще сім осіб, включаючи пілота. Вони летіли в Лос-Анджелес.

Кобі Браянт всю свою кар'єру з 1996-го по 2016-й рік виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс". З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010).

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Лейкерс" вперше прокоментували загибель легенди клубу.